δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Όλη η υποκρισία του πλανήτη έστησε χορό πάνω στη ματωμένη Γάζα


Ο Τραμπ, η Γιουροβίζιον, η Πρεσβεία, η αντισυμβατική τραγουδίστρια σε ένα καλοστημένο σχέδιο εγκλήματος...

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρακολουθούμε ένα ντόμινο κινήσεων Ισραήλ - Αμερικής, με τραγικό αποδέκτη την Παλαιστίνη, που βάφτηκε ξανά με αίμα.

Στις 11 Μαΐου ο Τραμπ ανακοινώνει επισήμως, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τουίτερ, ότι η Αμερικανική Πρεσβεία μεταφέρεται από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Νετανιάχου, απαντά στον Τραμπ, ευχαριστώντας τον που με την κίνησή του αυτή, αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 12 Μαΐου, κερδίζει τη Γιουροβίζιον η Νέττα του Ισραήλ. Ανεβαίνοντας στη σκηνή και με το βραβείο ανά χείρας αναφέρει: «Αγαπώ την πατρίδα μου, του χρόνου ο διαγωνισμός θα γίνει στην Ιερουσαλήμ».

Την Κυριακή, 13 Μαΐου, χιλιάδες Ισραηλινοί κατακλύζουν τους δρόμους της Ιερουσαλήμ για να πανηγυρίσουν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά και την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, εξαιτίας της μεταφοράς της Πρεσβείας των ΗΠΑ. Παράλληλα ο Νετανιάχου παραθέτει δεξίωση, στην οποία καλεί τους υπόλοιπους Πρέσβεις να μεταφερθούν κι εκείνοι στην Ιερουσαλήμ.

Την Δευτέρα, 14 Μαΐου, στη Λωρίδα της Γάζας, χιλιάδες Παλαιστίνιοι διαδηλώνουν και δεκάδες από αυτούς δολοφονούνται από τα ισραηλινά στρατεύματα, ενώ εκατοντάδες τραυματίζονται. Την ίδια ώρα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της Πρεσβείας.

Θέλουν αίμα τα θεμέλια της νέας Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ για να στεριώσουν...

Κανένα «ζε σουί» για τους νεκρούς της Παλαιστίνης, από εκείνους που έλεγαν το Ρουβίκωνα τρομοκρατική οργάνωση που εκθέτει τη χώρα ανεπανόρθωτα, επειδή πέταξε μπογιές στην Πρεσβεία του Ισραήλ.

Κανένα «γιατί» από την εγχώρια δεξιά για την Παλαιστίνη.

Η «αριστερή» μας Κυβέρνηση από την άλλη, που τυγχάνει και στρατηγική εταίρος του Ισραήλ έσπευσε να συμβουλεύσει αυτοσυγκράτηση σε θύτες και θύματα, ευθυγραμμιζόμενη με τη σχετική - πάγια γραμμή της ΕΕ.

Η κοντή μνήμη του Τσίπρα.

Ολόκληρη η αντίφαση ενός λαού που έχει ζήσει στο πετσί του ένα ολοκαύτωμα και τώρα διψάει για αίμα.

Όχι στο bulling, ναι στις εκτελέσεις άοπλων...

«Σκοτώνουμε τους Παλαιστίνιους γιατί σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα»

#ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ #ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ #ΤΡΑΜΠ #ΙΣΡΑΗΛΒΙΑ #ΙΣΡΑΗΛΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ #ΙΣΡΑΗΛ