δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Συνέλαβαν μέλος του Ρουβίκωνα - Τεράστια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ!


Την Παρασκευή το βράδυ συνελήφθη, για την επίθεση της περασμένης Πέμπτης, από τον Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι, μέλος της συλλογικότητας, που μάλιστα χαρακτηρίζουν οι μπάτσοι ως «ηγετικό στέλεχος» και «βασικό παίκτη» σε παρεμβάσεις και καταδρομικές επιθέσεις του Ρουβίκωνα.

Μετά την επίθεση οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας συνέλεξαν ρουφιανοκαταθέσεις και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ώστε να ταυτοποιηθούν τα μέλη.

Έτσι, ύστερα από δύο ταυτοποιήσεις, ένας 38χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, εντός του χώρου εργασίας του, μετά την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, έπειτα από συγκατάθεση και του Βρετανικού Συμβουλίου, η οποία απαιτείτο για να προχωρήσει η διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, η βαρύτατη κατηγορία που αντιμετωπίζει το μέλος του Ρουβίκωνα, είναι ότι εμφανίζεται σε βίντεο να πετάει στην είσοδο του κτιρίου τρικάκια, αυτά τα γνωστά επικίνδυνα χαρτάκια, που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτες σωματικές βλάβες και υλικές καταστροφές ανυπολόγιστης αξίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος, αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ωστόσο, δε δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των πολιτών, όσο ένα επικίνδυνο και αναρχικό στοιχείο κυκλοφορεί ανάμεσά στους νομοταγείς πολίτες.

Μέλος της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα αναφέρθηκε στη σύλληψη αυτή στον λογαριασμό του στο Facebook και προειδοποίησε για απάντηση.

«Παρασκευή βράδυ συνελήφθη σύντροφος της ομάδας για την παρέμβαση στο βρετανικό συμβούλιο ύστερα από μήνυση του προέδρου του συμβουλίου. Πήγαν και τον πήραν ασφαλίτες από τον χώρο της εργασίας του. Σήμερα ενημερώθηκα ότι με «ταυτοποίησαν» για την επίθεση στην γαλλική πρεσβεία. Οι προκλήσεις θα απαντηθούν άμεσα και δυναμικά. Για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών της ομάδας, ΔΕΚΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ».

Θα ήταν παράλειψη να μη δοθούν συγχαρητήρια στα τζιμάνια της ΕΛ.ΑΣ. για αυτή την τεράστια επιτυχία του εντοπισμού και της σύλληψης ενός επικίνδυνου κακοποιού, καθώς και για τα γρήγορα αντανακλαστικά που σπανίως την χαρακτηρίζουν, εκτός αν πρόκειται για μέλος αριστερής ή αναρχικής ομάδας.

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ #ΕΛΑΣ