δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Παπάς αφόρισε τον Στίβεν Χοκινγκ και προκάλεσε κύμα γέλωτα σε όλη τη χώρα


Και εκεί που λέγαμε ότι Πάσχα δεν καταλάβαμε, χωρίς έναν Αμβρόσιο να εύχεται να σαπίσουν τα στομάχια μας. Και εκεί που τσακωμούς στα τραπέζια των οικογενειών δεν είχαμε. Γιατί οι Πασόκοι, Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι θείοι, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα πια. Και εκεί που δεν βγήκε χορευταράς παπάς να πετάξει φύλλα στους πιστούς και πανέρια στα παπαδάκια. Τσουπ. Ήρθε το καλό.

Ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος αφόρισε τον αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ στο πασχαλινό του μήνυμα. Επαναλαμβάνουμε. ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΕ. ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟ.

Έξαλλος ο πάπα- Κύριλλος εξαπέλυσε μύδρους κατά του επιστήμονα Χόκινγκ, προσδίδοντάς του τους χαρακτηρισμούς του αλαζόνα, άθεου, γεμάτου έπαρση και θαμπωμένου από τα επιστημονικά του επιτεύγματά.

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης ενημέρωσε το πνεύμα του αστροφυσικού ότι το σύμπαν το δημιούργησε ο ύψιστος και ότι όλοι εμείς υπάρχουμε επειδή υπάρχει ο Θεός.

Οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή και διαβάστε το πλήρες μήνυμα του Μητροπολίτη που ακολουθεί:

«Πρόσφατα πέθανε ένας διακεκριμένος αστροφυσικός, ο Στήβεν Χόκινγκ. Εσβησε κι αυτός όπως τόσοι άλλοι. Θαμπωμένος από τα επιστημονικά του επιτεύγματα, γεμάτος έπαρση και αλαζονεία ισχυριζόταν ότι δεν χρειάστηκε το χέρι του Θεού, για να δημιουργήσει το σύμπαν, αλλά έγινε μόνο με την δύναμη των νόμων της φύσης. Ο Θεός αποσύρθηκε από το σύμπαν και τον άνθρωπο και ως εκ τούτου η μεταθανάτια ζωή είναι ένα παραμύθι. Βέβαια αυτός και όσοι τον ακολουθούν ξεχνάνε ότι υπάρχουμε, επειδή υπάρχει ο Θεός. Ζούμε, γιατί το θέλει Εκείνος. Η αναπνοή μας είναι στα χέρια Του. Οσοι, λοιπόν, σκοτώνουν τον Θεό στον ουρανό, αφήνουν τον άνθρωπο στη γη ορφανό, μόνο του και απελπισμένο στις οδύνες και τα αδιέξοδά του».

Όπως ήταν φυσικό, κύμα γέλωτα προκάλεσαν τα λόγια του συγκεκριμένου παπά στην ελληνική κοινότητα των social media.

Πείτε την αλήθεια. Το θέλατε. Το ζητούσατε. Το λιγουρεύοσασταν.

#ΕΚΚΛΗΣΙΑ #ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ