Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στα κεντρικά της ΔΕΗ - «Το ρεύμα δεν είναι εμπόρευμα» - VIDEO

30.11.2017

 

Παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ επί της οδού Αριστείδου στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν  μέλη του Ρουβίκωνα νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Οι ακτιβιστές της συλλογικότητας εισήλθαν στον χώρο όπου και πέταξαν φέιγ βολάν και στη συνέχεια αποχώρησαν. 

Σε κείμενό τους το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο indymedia η ομάδα επιχειρεί να δώσει το περιεχόμενο της ενέργειας και να εξηγήσει τους λόγους της.

 

 

Παρατίθεται αυτούσιο το κείμενο χωρίς διορθώσεις 

Για να τελειώνουμε. Το ρεύμα, όπως και το νερό, δεν είναι εμπόρευμα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δε θα έπρεπε να το στερείται κανένα νοικοκυριό. Αν δε βγαίνουν τα κουκιά στη ΔΕΗ ας ξεκινήσει τις περικοπές απο τους φαραωνικούς μισθούς των μεγαλοστελεχών της. Ας ξεκινήσει τις διακοπές από αυτούς που χρωστάνε δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Επειδή όμως δεν τρέφουμε αυταπάτες, ξέρουμε πολύ καλά ότι τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί. Τα ακροβοπληρωμένα γκόλντεν μπόι θα συνεχίσουν να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους, αυτοί που χρωστάνε τα πολλά θα συνεχίσουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους ενώ οι μικροεργολάβοι που αναλαμβάνουν τις διακοπές του ρεύματος θα δουν τις δουλειές τους να ανοίγουν.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

© 2018 by RIPES

*Η συγγραφή και ανάρτηση ειδήσεων και άρθρων

στο site των Ριπών γίνεται εθελοντικά.