Επίθεση τραμπούκων της Χρυσής Αυγής κατά δικηγόρου πολιτικής αγωγής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

01.11.2017

 

Με γροθιές στο πρόσωπο και χυδαίες ύβρεις επιτέθηκαν το πρωί της Τρίτης δυο μέλη της Χρυσής Αυγής κατά της δικηγόρου Ευγενίας Κουνιάκη καθώς και μιας ακόμη γυναίκας που τη συνόδευε και ενώ αυτές κατέβαιναν από το τρόλει προκειμένου να μεταβούν στη δίκη για τη γνωστή υπόθεση της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης.

Οι δυο άνδρες οι οποίοι, είχαν στήσει καρτέρι στη στάση περιμένοντας τα θύματά τους και ενώ αρχικά υποτίθεται πως βρίσκονταν στο σημείο για να πετάξουν τρικάκια του φασιστικού μορφώματος, μόλις είδαν τις δυο γυναίκες να αποβιβάζονται άρχισαν να τις βρίζουν χυδαία και να τις γρονθοκοπούν στο πρόσωπο. 

 
Την ώρα της επίθεσης, η κ. Ευγενία Κουνιάκη η οποία παρίσταται ως συνήγορος πολιτικής αγωγής, άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ ζητούσε από τον οδηγό να κλείσει αμέσως τις πόρτες, κάτι που έγινε όμως αφού οι δράστες πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την «αποστολή» που είχαν αναλάβει.

Λίγο αργότερα κατέφθασε η Αστυνομία ωστόσο στο μεταξύ οι δυο τραμπούκοι είχαν καταφέρει να διαφύγουν ανενόχλητοι.

 Αυτή την ώρα οι δυο γυναίκες καταθέτουν στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για την επίθεση έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 3 Νοεμβρίου κάνοντας δεκτό το αίτημα να βρίσκονται εισαγγελέας και δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ απ όπου θα καταθέτουν οι «προστατευόμενοι μάρτυρες». 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

© 2018 by RIPES

*Η συγγραφή και ανάρτηση ειδήσεων και άρθρων

στο site των Ριπών γίνεται εθελοντικά.