δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Στα χέρια των Anonymous Greece από το πρωί της Κυριακής η επαίσχυντη κυβερνητική ιστοσελίδα των ηλεκ


«Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών δεν λειτουργεί». Αυτό βλέπουν από το πρωί της Κυριακής όσοι επιχειρούν να εισέλθουν στη σχετική ιστοσελίδα που δημιούργησε η κυβέρνηση ώστε να μπορούν τα κοράκια να βγάζουν στο σφυρί τη λαϊκή περιουσία χωρίς να «κινδυνεύουν» από όσους κάθε φορά τους ανατρέπουν τα ανίερα σχέδια. «Δράστες» της συγκεκριμένης κυβερνοεπίθεσης φέρονται να είναι οι Anonymous Greece οι οποίοι άλλωστε προ καιρού είχαν προειδοποιήσει και σχετικά για το συγκεκριμένο χακάρισμα. «Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων» αναφέρουν στην προειδοποίησή τους.

«Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!».

Αυτούσιο το μήνυμα των Anonymous:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

Στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».

#ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ #ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ #ANONYMOUS