δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

► To τάγκα της Μπαλατσινού στην Πάτμο κι η έξωση τής μάνας με τα τέσσερα παιδιά στον Τύρναβο


Mια ή περισσότερες πανηλίθιες μολότοφ στο σπίτι ενός ντενεκέ κι απατεώνα που του μουτζούρωσαν λίγο τους τοίχους, είναι άξιες για πρωτοσέλιδα και για πρώτο θέμα στα δελτία. Το ότι μια μάνα με 4 παιδιά (το μικρότερο 9 μηνών) πετάχτηκε κυριολεκτικά στον δρόμο επειδή την άφησαν απλήρωτη από τον Δήμο Τυρνάβου 5 μήνες, δεν έχει καμιά μιντιακή «τύχη».

Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν συμφέρει κανέναν. Ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ διότι φέρει ακέραια την ευθύνη (και) γι' αυτή την τραγωδία, ούτε την αντιπολίτευση γιατί ...τι να πει κι ο δύσμοιρος βλαξ Κούλης; Ότι μόλις βγούμε θα καθαρίσουμε το... άβατο του Τυρνάβου; Αλλά ούτε καν και τους αναγνώστες που τέτοιες μέρες διακοπών προτιμούν πιο ανάλαφρα και πιο ροζ αναγνώσματα. Ακριβώς σαν τα ροζ φλαμίγκο που γέμισαν τις παραλίες, σαν μια ακατάσχετη επιθυμία του κάθε ξεπεσμένου μικροαστού για επιστροφή στη μήτρα τής ροζ κι εντυπωσιακής φούσκας της εποχής του σημίτη. (σε ξέσκισα Σίγκμουντ)

Θυμίστε μου λοιπόν αύριο να σας φτιάξω ένα θεματάκι από Πάτμο με το νέο τάγκα τής Μπαλατσινού που δεν κρύβει τίποτε, εκτός από τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που φέσωσε ο αλήτης ο καλός της στη μισή ελλάδα ή για την πρόταση γάμου που έκανε ένας βαρεμένος στη Μποφίλιου κατά τη διάρκεια συναυλίας της. (αυτό το τελευταίο θα το αναθέσω στον ιατρικό μας συντάκτη).

Άει σιχτίρ είπαμε; Δεν είπαμε... Π.Κ.

#ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ