δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Γκιλοτίνα, ευνουχισμός, ευθανασία και στο βάθος ...αγάπη για το περιβάλλον από μέλος του UKIP


Πραγματικό καταιγισμό αλλά και τεράστια γκάμα αντιδράσεων που ξεκινούν από γέλια και σκωπτικά σχόλια και φτάνουν μέχρι εκφράσεις αγανάκτησης και αποτροπιασμού προκάλεσαν οι «προτάσεις» της 84χρονης Gisella Allen η οποία, με την ιδιότητα του μέλους της UKIP έχει θέσει υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο της Γλασκώβης και συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Garscadden-Scotstounhill, Του Παύλου Κιρκασίδη Στην κορυφή της ακρότητας των επίσημα δημοσιοποιημένων θέσεών της, η επαναφορά της θανατικής ποινής αλλά και ο ευνουχισμός όσων υποπίπτουν σε σεξουαλικής φύσης εγκλήματα. «Καλή η κρεμάλα αλλά πιο καλή η γκιλοτίνα» Η Allen θεωρεί πως δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση των βίαιων εγκλημάτων από τη μετατροπή του ίδιου του κράτους σε εγκληματία, που πρέπει να τιμωρεί τον φόνο με φόνο και τον βιασμό με φυσική αποκοπή των γεννητικών οργάνων του δράστη.

«Δεν είναι απαραίτητο να τους απαγχονίζουμε θα μπορούσαμε και να τους αποκεφαλίζουμε σε γκιλοτίνα» δήλωσε με τον πλέον κυνικό τρόπο η υπέργηρη υποψήφια του UKIP προκαλώντας ανατριχίλα ακόμη και στους πλέον συντηρητικούς υποστηρικτές του ούτως ή άλλως υπερσυντηρητικού κόμματος το οποίο, με τις κατά καιρούς υπερακραίες θέσεις και λαϊκίστικες εμφανίσεις του Φάρατζ κατάφερε να κερδίσει τις 21 από τις συνολικά 73 θέσεις που εδικαιούτο το Η.Β. στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Ο βασικός προορισμός του νόμου είναι η προστασία της κοινωνίας και αν μπορούσα να επαναφέρω τη γκιλοτίνα, τη θανατηφόρο ένεση ή την εκτέλεση, θα το έκανα ευχαρίστως» προσέθεσε, ενώ ειδικά για τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων δεσμεύτηκε να φροντίσει για την εισαγωγή στο βρετανικό Δίκαιο, ποινής ευνουχισμού. «Θα ευνούχιζα τους βιαστές», συμπλήρωσε, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ευνουχισμό των ζώων: «Δείτε, πώς όταν ευνουχίζετε τους ταύρους, τα άλογα και τα σκυλιά, αυτά παύουν να είναι επιθετικά. Ο ευνουχισμός απομακρύνει την επιθετικότητα και επιπλέον με αυτόν τον τρόπο οι βίαιοι εγκληματίες δεν θα μπορούν να κάνουν πια παιδιά» είπε η Άλεν, προσθέτοντας λίγες ακόμη πινελιές φρίκης στο ούτως ή άλλως φρικαλέο πρόγραμμά της. Και φυσικά από ένα τόσο εφιαλτικό όραμα περί απονομής Δικαιοσύνης δεν θα μπορούσαν σε σε καμία περίπτωση να απουσιάζουν και τα ζητήματα της διαχείρισης του ομοφυλοφιλικού κινήματος μέσω των LGBT κοινοτήτων καθώς και το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής των παιδιών, τα οποία η κυρία Γκίζελα Άλεν, όπως δήλωσε συγκεκριμένα στη Sunday Herald, θα τα απαγορεύσει διότι...

«Δεν είμαι κατά των γκέι αλλά...»

«Το σεξ αποτελεί ιδιωτική υπόθεση του καθενός και δεν αφορά κανέναν. Δεν είμαι αντιγκέι αλλά πώς μπορείς να μιλάς για κοινότητα στη βάση μιας ιδιωτικής υπόθεσης;» είπε μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα, μη διστάζοντας ταυτόχρονα να φτάσει και σε επίπεδα έσχατης γελοιότητας: «Δεν βγαίνεις έξω για να δηλώσεις ανοιχτά... [σσ. Τις σεξουαλικές σου επιλογές] Και γω όταν πηγαίνω σε κάποιο ζωολογικό κήπο και βλέπω έναν γορίλα, οι ορμόνες μου τρελαίνονται. Νομίζεις πως θα βγω να πω σε ολόκληρη την πόλη πως βρίσκω σεξουαλικά ελκυστικό έναν γορίλα»; συμπλήρωσε, αφήνοντας φυσικά άφωνους τους δημοσιογράφους. Οι γυναίκες στο σπίτι, τα παιδιά στα άλογα

Το υπέροχο ωστόσο «πρόγραμμα» της 84χρονης υποψηφίας του UKIP δεν παραλείπει να «ρυθμίσει» και άλλα μείζονος σημασίας κοινωνικά ζητήματα όπως αυτό της Παιδείας, τη θέση της γυναίκας αλλά και εκείνο των ηλικιωμένων. Συγκεκριμένα η Άλεν ζητά την κατάργηση των δαπανών που αφορούν την προσχολική Παιδεία καθώς, «οι γυναίκες οφείλουν να μένουν σπίτι και να φροντίζουν τα παιδιά τους». Ωστόσο δεσμεύτηκε να εξασφαλίσει αποκλειστική αίθουσα διδασκαλίας για κάθε τάξη ώστε οι μαθητές να μην ταλαιπωρούνται από τις διαρκείς μετακινήσεις αλλά και ταυτόχρονα τόνισε πως πρέπει να πέσει περισσότερο βάρος στην... ιππασία διότι «είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν να εργάζονται μαζί με τα άλογα». «Πεταμένα λεφτά οι μεταμοσχεύσεις» «Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) δαπανά κάθε χρόνο τεράστια ποσά για την παράταση της ζωής, όπως πχ. οι χημειοθεραπείες των καρκινοπαθών ή των νεφροπαθών και αυτό είναι μια ανοησία. Οι μεταμοσχεύσεις νεφρών καρδιάς και άλλες ανάλογες θα βγουν από τη λίστα κάλυψης», υποσχέθηκε, φροντίζοντας ταυτόχρονα να... αντισταθμίσει τον αυξημένο αριθμό ετοιμοθάνατων ασθενών που θα προκύψει με τη θεσμοθέτηση της υποβοηθούμενης ευθανασίας, την οποία επίσης δεσμεύτηκε να προωθήσει. Ταυτόχρονα ζητά την αύξηση κατά 5 χρόνια της ηλικίας συνταξιοδότησης «διότι πλέον οι άνθρωποι φτάνουν σε πολύ πιο βαθιά γηρατειά από ότι στο παρελθόν» καθώς και τη διακοπή του θεσμού της δωρεάν μετακίνησης των ηλικιωμένων από τα ΜΜΜ διότι πρέπει «να ενθαρρύνουμε τον κόσμο στο να περπατά περισσότερο».

Η κυρία Γκίζελα Άλεν όμως, αγαπά το περιβάλλον Ενώ όμως η κυρία Άλεν υπόσχεται να μοιράσει παντού και με κάθε τρόπο τον θάνατο μέσα από πολιτικές που δείχνουν να αποτελούν διασταύρωση θατσερισμού και ξεκάθαρου ναζισμού, την ίδια στιγμή δεν σηκώνει μύγα στο ούτως ή άλλως αιματοβαμμένο σπαθί της όσον αφορά θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα υπόσχεται να κάνει τα πάντα προκειμένου να καταργηθούν πλήρως οι πλαστικές σακούλες καθώς «βλάπτουν τα δελφίνια και τις φάλαινες» ενώ παράλληλα δηλώνει πως θα απαγορεύσει τα μαθήματα γκολφ επειδή «τα γήπεδα του συγκεκριμένου αθλήματος αποτελούν μια τεράστια απειλή τόσο για το περιβάλλον όσο και για την ασφάλεια των ανθρώπων». UKIP: Ήξεις αφήξεις

Με όλες τις προαναφερθείσες προγραμματικές δηλώσεις της 84χρονης να έχουν ξεσηκώσει τεράστιο κύμα αντιδράσεων η ίδια αναγκάστηκε να δηλώσει πως οι συγκεκριμένες απόψεις αφορούν μόνο την ίδια και δεν απηχούν τις ευρύτερες απόψεις του κόμματος που εκπροσωπεί, ενώ το ίδιο το UKIP, μπροστά στη χλεύη χιλάδων πολιτών αλλά και σχεδόν του συνόλου του βρετανικού Τύπου, αναγκάστηκε να κρατήσει διακριτικές αποστάσεις, με μια δήλωση μάλλον πολλαπλών αναγνώσεων:

«Έχοντας τη δυνατότητα ο λαός του Garscadden να διαβάσει το προσωπικό μανιφέστο της κυρίας Γκίζελα Άλεν, θα μπορέσει να έχει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση και να λάβει έτσι δημοκρατικά μια απόφαση σχετικά με το εάν επιθυμεί να εκπροσωπηθεί από αυτήν», δήλωσε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του UKIP, Gawain Fowler, ώστε αφ' ενός μεν να μην «τρομάξει» τους ψηφοφόρους εκείνους που θα έβρισκαν τις απόψεις της ακραίες αλλά από την άλλη πλευρά και να κλείσει πονηρά το μάτι προς εκείνους που θεωρούν πως και στο Ηνωμένο Βασίλειο, τελικά... «ένας Παπαδόπουλος μάς χρειάζεται».

#UCIP #ΒΡΕΤΑΝΙΑ #GIZELLAALLEN #ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ #ΟΜΟΦΟΒΙΑ #ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ #ΓΥΝΑΙΚΑ #ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ #ΘΑΝΑΤΙΚΗΠΟΙΝΗ #ΓΥΝΑΙΚΑΙΣΟΤΗΤΑ