δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Δυο νεκροί ενήλικες και δυο μαθητές σοβαρά τραυματισμένοι μετά από εισβολή ενόπλου σε Δημοτικό σχολε


Δυο ενήλικες νεκροί και δυο μαθητές που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι είναι ο απολογισμός της επίθεσης που πραγματοποίησε ένοπλος στο Δημοτικό Σχολείο «North Park Elementary School» του Σαν Μπερναντίνο στην Καλιφόρνια. Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Jarrod Burguan ανέφερε πως «η απειλή έχει εξουδετερωθεί», ενώ με ανάρτησή του νωρίτερα στο Twitter έκανε λόγο για «υπόθεση δολοφονίας και αυτοκτονίας», προσθέτοντας ότι δύο μαθητές έχουν μεταφερθεί με τραύματα στο νοσοκομείο.

Προηγούμενο ρεπορτάζ Σύμφωνα με τις Αστυνομικές Αρχές της Καλιφόρνια, σε εξέλιξη βρίσκεται εισβολή και επίθεση ενόπλου μέσα σε Δημοτικό σχολείο της πόλης Σαν Μπερναντίνο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυο παιδιά που έχουν διακομιστεί με τραύματα στο νοσοκομείο ενώ αυτή τη στιγμή ο δράστης έχει ταμπουρωθεί σε μια αίθουσα. Αμερικανικά δίκτυα αναφέρονται σε μεγαλύτερο αριθμό τραυματιών, χωρίς ωστόσο οι Αρχές να έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής καθώς και αριθμός Πυροσβεστικών αλλά και ασθενοφόρων. Δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα αλλά και τα κίνητρα του δράστη.

#ΗΠΑΒΙΑ #ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ #ΗΠΑΕΠΙΘΕΣΕΙΣΣΧΟΛΕΙΑ