δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Μετακλητός της Βουλής και «άνθρωπος» του Μιχαλολιάκου ο χρυσαυγίτης που συνελήφθη για τον άγριο ξυλο


Χρυσαυγίτης, ιδιοκτήτης καφετέριας και μετακλητός υπάλληλος της Βουλής που εργάζεται στο γραφείο του αρχηγού της ναζιστικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, είναι ο 42χρονος που ευθύνεται για τον βαρύ τραυματισμό νεαρού φοιτητή και ήδη συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ο συλληφθείς αρνείται την πράξη που του καταλογίζεται ωστόσο ήδη αυτόπτης μάρτυρας προχώρησε στην αναγνώρισή του καταδεικνύοντάς τον ως τον δράστη της επίθεσης κατά του 20χρονου Αλέξη Λάζαρη ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά τραύματα. Όπως προέκυψε, ο χρυσαυγίτης είναι ιδιοκτήτης της καφετέριας «Bristol» στους Αμπελόκηπους, που αποτελεί στέκι μελών της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μετακλητό υπάλληλο της Βουλής που εργάζεται στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ είναι και υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών.

Όσον αφορά το χρονικό της επίθεσης, ο Αλέξης Λάζαρης το πρωί της Παρασκευής ξυλοκοπήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής λίγο μετά από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εγκληματικής οργάνωση στην περιοχή της Μεσογείων. Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Παπαδά όταν ο φοιτητής, κατά την επιστροφή του από το Πανεπιστήμιο προς το σπίτι του βρέθηκε, πέρασε μπροστά από τη συγκεκριμένη ομάδα χρυσαυγιτών.

Τα μέλη της φασιστικής οργάνωσης αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια, με πρωτεργάτη τον συλληφθέντα «άνθρωπο» του Μιχαλολιάκου αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο , φρόντισαν να εξαφανιστούν από το σημείο για να αποφύγουν τις συλλήψεις. εξαφανίστηκαν από το σημείο. Σε βάρος του συλληφθέντα χρυσαυγίτη σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών.

#ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗΕΠΙΘΕΣΕΙΣ #ΑΛΕΞΗΣΛΑΖΑΡΗΣ