δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Δήμος Λάρισας: Έχουμε θρηνήσει θύματα του ναζισμού, δεν υπάρχει χώρος για κασιδιάρηδες


Ανεπιθύμητο πρόσωπο για τον λαό της Λάρισας και επίσημα είναι πλέον το κορυφαίο στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος της πόλης με αφορμή ομιλία του φασίστα βουλευτή που είχε προγραμματιστεί για το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Υπό την πρόφαση μιας... βιβλιοπαρουσίασης που μόνο γέλιο θα μπορούσε να προκαλέσει καθώς είναι γνωστό πως η μόνη σχέση που έχουν οι φασίστες με τα βιβλία είναι το κάψιμό τους, η γνωστή νεοναζιστική περσόνα είχε προγραμματίσει «πολιτική» ομιλία, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοκρατικού λαού μιας πόλης που υπέφερε όσο λίγες από τα δεινά του φασισμού, ξένου και ντόπιου. Με ανακοίνωση του Δήμου ο Κασιδιάρης κρίνεται ανεπιθύμητος για την πόλη όπως και κάθε άλλος που θα αποτολμούσε να διαδώσει τον εφιάλτη του ναζισμού. Η ανακοίνωση του Δήμου Λάρισας

«Όπως πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Σάββατο πρόκειται να βρίσκεται στη Λάρισα ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Είμαστε σίγουροι ότι η «πολιτική εκδήλωση» της Χρυσής Αυγής δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα κήρυγμα μίσους κατά της δημοκρατίας. Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, σταθερά προσηλωμένη στον αγώνα ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και σε ιδεολογίες που κινούνται πέρα και έξω από τις πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, δηλώνει ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα.

Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού».

Υπενθυμίζεται πως στην εκλογική περιφέρεια Λάρισας το κόμμα της φασιστικής οργάνωσης κατά τις τελευταίες εκλογές (Σεπτ. 2015) είχε έρθει 4ο σε σειρά με 10.540 ψήφους και ποσοστό 7,05%.

#ΛΑΡΙΣΑ #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΦΑΣΙΣΜΟΣ #ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ