δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΕΡΤ πληροφορήθηκε πως η Χρυσή Αυγή είναι... φασιστική οργάνωση


Αφού πρώτα δεν άφησε ομιλία για ομιλία των φασιστών της της Χρυσής Αυγής δίχως κάλυψη, αφού δεν της ξέφυγε σχεδόν ούτε μια εκδήλωση και ενέργεια μίσους χωρίς να την αναμεταδώσει, το υπό τον ψευδεπίγραφο της «Δημόσιας Τηλεόρασης» τίτλο παραμάγαζο της κυβέρνησης και μαγαζάκι θλιβερών τσακνήδων και αξιοθρήνητων ταγματάρχιδων και λοιπών πετ της Κουμουνδούρου, προφανώς υποκύπτοντας στις πιέσεις της ΠΟΣΠΕΡΤ αλλά και την κατακραυγή του κόσμου, αποφάσισε να κάνει μπλοκ στο νεοναζιστικό μόρφωμα, ξεκινώντας από την ομιλία Μιχαλολιάκου της Πέμπτης στην Κ.Ο. της εγκληματικής οργάνωσης. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ως αιτιολογικό ανέφερε το ότι «οι ομιλίες του ηγέτη της είναι διάσπαρτες από ρητορικές μίσους και ρατσισμού», κάτι που όπως φαίνεται το αντελήφθη με μια μικρή χρονοκαθυστέρηση μερικών δεκαετιών, κάτι που θα έκανε ακόμη και τον αξιολάτρευτο Ραν Ταν Πλαν να δείχνει ευφυής...

Η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, αφού άκουσε την ομιλία του Προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος στις 24/02/2017, αποφάσισε ομοφώνως ότι η ομιλία δεν είναι μεταδόσιμη από τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, γιατί είναι διάσπαρτη από ρητορική μίσους και ρατσιστικού λόγου».

Aξίζει να σημειωθεί πως και η ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε πως «κάθε φορά που θα προγραμματίζεται από την ΕΡΤ προβολή της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, με οποιοδήποτε τρόπο, θα πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια αυτής της προβολής, ούτως ώστε, όποια ώρα και αν ήθελε να προγραμματιστεί από τη Διοίκηση ανάλογη μετάδοση, αυτή να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί».

#ΕΡΤ #ΠΟΣΠΕΡΤ #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ