δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

Νέους «αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς» έμαθαν σήμερα στους φασίστες του Ωραιοκάστρου οι αντιεξουσιαστ


Τους δικούς τους «αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς» δίδαξαν σήμερα έξι αντιεξουσιαστές, σε φασίστες της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή οι οποίοι, υποδυόμενοι τους... «γονείς μαθητών» που «ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους από τα «ανεμβολίαστα» προσφυγόπουλα προκάλεσαν για μια ακόμη φορά την κοινωνία ολόκληρης της Ελλάδας, έξω από το το προαύλιο του πρώτου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

Υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών» και με το άλλοθι του «ενδιαφέροντος» για την υγεία των παιδιών τους, οι νεοναζί «γονείς» είχαν βρεθεί από νωρίς της Δευτέρας έξω από το σχολείο αντιδρώντας στην προσέλευση των προσφυγόπουλων και προκαλώντας με ρατσιστικά συνθήματα βρέθηκαν ωστόσο απέναντι από μέλη της αντιρατσιστικής κίνησης που σε κάποια στιγμή κατάφεραν να απομονώσουν έναν από αυτούς και να του εξηγήσουν πόσο... ανθυγιεινό μπορεί να αποδειχθεί τελικά το να είναι κάποιος φασίστας.

Ο τραυματισμένος «γονέας» μεταφέρθηκε με τραύματα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ μετά το περιστατικό, τόσο η ομάδα των αντιεξουσιαστών όσο και των νεοναζί αποχώρησαν όπως και η αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο σημείο για να προσφέρει για μια ακόμη φορά την προστασία της στα μέλη της... νεοσύστατης ακροδεξιάς οργάνωσης. .

#ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ #ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ #ΝΕΟΝΑΖΙ