29.05.2019

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της Novartis, με όλο και περισσότερες παρανομίες να έρχονται στο φως. 

Πραγματοποιήθηκε ακόμα μία ποινική δίωξη στον Φρουζή. Αυτή τη φορά για ηθική αυτουργία σε υπερτιμολόγηση φαρμάκου για τον ζαχαρώδη διαβήτη.. 

Η  εισαγγελέας διαφθοράς  Ελένη Τουλουπάκη προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τριών μη πολιτικών προσώπων, αναμεσά τους και στον Φρουζή, για την υ...

16.05.2019

Ήρθε και τρίτη καταδίκη της Monsanto, καθώς σώμα ενόρκων δικαστηρίου στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας, έκρινε ότι το Roundup, το ζιζανιοκτόνο της Monsanto, προκάλεσε σε ζευγάρι το λέμφωμα μη-Χότζκιν. 

Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η Monsanto, που έχει εξαγοραστεί από τον γερμανικό όμιλο Bayer, υποχρεούται να καταβάλει αποζημιώσεις και πρόστιμα 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο ζευγάρ...

28.03.2019

Τα ξημερώματα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν 13 επιθέσεις ταυτόχρονα σε καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν λίγες εβδομάδες αφού η αλυσίδα απασχόλησε την επικαιρότητα με τις πρακτικές της εργοδοσίας απέναντι στους εργαζομένους.  

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας το εμετικό «εγχειρίδιο χαμόγελου» από διευθύντρια καταστήματος, η οποία είχε απειλήσει εμμέ...

05.03.2019

Διευθύντρια της αλυσίδας καταστημάτων My Market έγραψε μία χυδαία και άθλια επιστολή προς τους εργαζομένους, που παραπέμπει σε εργασιακό Μεσαίωνα. 

Στην επιστολή της Περιφερειακής Διευθύντριας Λειτουργίας Καταστημάτων My Market, αναφέρονται κάποιοι λόγοι για να χαμογελούν «όσοι δυσκολεύονται να το κάνουν», ενόψει της «έρευνας του μυστικού επισκέπτη». 

Οι λόγοι (!!!!): 

- Επειδή έχετε δουλειά  

- Επειδ...

Please reload

Εταιρείες

Please reload

δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

© 2018 by RIPES

*Η συγγραφή και ανάρτηση ειδήσεων και άρθρων

στο site των Ριπών γίνεται εθελοντικά.