22.04.2019

Στην σουηδική πόλη Βέξιε, στις 13 Απριλίου 1985 πραγματοποιήθηκε πρόκληση νεοναζιστών του Nordiska Rikspartiet - Εθνικό Κόμμα του Βορρά, οι οποίοι έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης. 

Η πορεία αυτή ήρθε ως αντιδιαδήλωση, με την άδεια των μπάτσων, στην εκδήλωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Σουηδίας, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 2.000 άνθρωποι, ανάμεσα τους πολλοί Λατιναμερικάνοι πολιτικοί...

20.04.2019

Σήμερα, 20 Απριλίου συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης δολοφόνων φασιστών.  

Η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι μοναδική περίπτωση ποινικής υπόθεσης εντός και εκτός Ελλάδας, κατά την οποία καταλογίζονται σε ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα ενός κόμματος, και όχι μόνο, αδικήματα ακραία βίαιων ενεργειών μίσους κατά συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων με κορωνίδα, την δολ...

12.12.2018

Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν αποτελεί νέο, όμως αξίζει να αναφερθεί ως ακόμα ένα γεγονός, στο οποίο ξεδιάντροπα δείχνουν μπάτσοι και χρυσαυγίτες ότι είναι ένα και το αυτό.  

Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν εκλογές του Σωματείου Ειδικών Φρουρών.  

Στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Ενωτικής Ελεύθερης Τάσης Αστυνομικών (ΔΕΛΤΑ) της παράταξης του «περίφημου» και λαλίστατου στα κανάλια, Βασίλη Ντούμα, συμμετέχει καταδ...

02.11.2018

Στις 10:15 το πρωί μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στην πρεσβεία, πέταξαν φέιγ βολάν και κρέμασαν και ένα πανό σε απέναντι κτίριο. 

Με αυτόν τον τρόπο ο Ρουβίκωνας διαμαρτύρεται για τον θάνατο ενός αναρχικού στην Αργεντινή, τον αγωνιστή Σαντιάγκο Μαλντονάντο. 

Η συλλογικότητα εξέφρασε την αλληλεγγύη της «στο λαό της Αργεντινής που αγωνίζεται», στον αγώνα των...

Please reload

Λήθη ή μνήμη; Η επιλογή δική σας...

Please reload

δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

© 2018 by RIPES

*Η συγγραφή και ανάρτηση ειδήσεων και άρθρων

στο site των Ριπών γίνεται εθελοντικά.