06.06.2019

Αυτή ήταν μία διαγραφή που άργησε πολύ να έρθει και ήρθε μόλις χθες εξαιτίας του σάλου που δημιουργήθηκε από τις προκλητικές, απειλητικές και φασιστικές αναρτήσεις του.  

Το γεγονός αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι αν μόλις χθες έπεσε στην αντίληψη της «αξιότιμης» Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η γνωστή στο πανελλήνιο δράση του αρχιφασίστα στα σόσιαλ μίντια.  

Ο γιος του αρχιβασανιστή τ...

05.06.2019

Στο κτηνώδες και ποινικό αδίκημα του βιασμού υπάρχουν ορισμένες μεταβολές, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα που εισάγεται σήμερα στην Επιτροπή της Βουλής για την Δημόσια Διοίκηση και την Δικαιοσύνη.  

Ουσιαστικά η Κυβέρνηση μετατρέπει τον βιασμό από κακούργημα σε πλημμέλημα και μας ενημερώνει ότι υπάρχουν διαβαθμίσεις στον βιασμό, ότι ο βιασμός δεν είναι ένας και ότι κάποιοι είναι σοβαρότεροι από άλλους.  

...

25.05.2019

Μάθαμε στις ειδήσεις, στις εφημερίδες και σε κάθε λογής μέσο, παρακολουθώντας και διαβάζοντας από παιδιά, ότι η ενδοοικογενειακή βία όταν καταλήγει σε δολοφονία της γυναίκας, αυτομάτως αποκαλείται έγκλημα πάθους.  

Αλλά και όχι μόνο τότε. Ακόμα και αν κάποιος τρελός στόκερ πάθει εμμονή με κάποια γυναίκα, η οποία μπορεί ακόμα και ποτέ να μην ενδώσει στον έρωτά του, έγκλημα πάθους λέγεται και τότε.  

Ε λοιπόν,...

25.05.2019

Με αφορμή τον θάνατο ενός 14χρονου κοριτσιού, ήρθε ξανά η εποχή που νομίζαμε ότι έχει φύγει ανεπιστρεπτί, που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ξανά τι είναι επιτρεπτό και τι όχι, τι είναι έρωτας και τι παιδεραστία, τι αγάπη και τι έγκλημα.  

Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Σάπια μυαλά ρωτούν δημοσίως τι δουλειά είχε ένα 14χρονο κορίτσι με έναν 43χρονο και όχι το αντίθετο.. 

Για όποιον δεν γνωρίζει την υπόθεση από την οποία ξεκίνησε ο δημό...

Please reload

Απόψεις (σε πρώτο χρόνο)

Please reload

δίκτυο

εξεγερμένων

συνειδήσεων

© 2018 by RIPES

*Η συγγραφή και ανάρτηση ειδήσεων και άρθρων

στο site των Ριπών γίνεται εθελοντικά.